Hadžikadiću ponovo pukla guma, pa poručio: Neka on mijenja gumu, ja ću državu

Predsjednik Platforme za progres i kandidat za člana Predsjedništva BiH ispred koalicije Država Mirsad Hadžikadić podijelio je na You Tubeu zanimljiv predizborni video.

Naime, Hadžikadić se na šaljiv način odlučio prisjetiti situacije iz maja 2019. godine kada mu je pukla guma na automobilu.

U novom videu Hadžikadić je odglumio da mu je pukla guma i to, ni manje ni više nego ispred zgrade Predsjedništva BiH.

Nakon što nije uspio sam promjeniti gumu, Hadžikadić je ipak odlučio pozvati pomoć na cesti, čiji je radnik bez imalo muke uspješno izvršio ovaj zadatak.

Predsjednik Platforme za progres poručio je u videu da svako treba da radi ono u čemu je najbolji.

“Neka on promjeni gumu, a ja ću državu. Jer oni sigurno neće”, rekao je Hadžikadić pokazujući na zgradu Predsjedništva BiH.

Ovaj video je svojevrsni omaž na događaje iz maja 2019. godine kada je Hadžikadiću pukla guma na automobilu na putu Mostar – Sarajevo.

Nakon što niko mu niko nije stao da pomogne, on je pozvao BiHAMK, a čitavu situaciju podijelio je na svom Facebook profilu.

No, komentari korisnika nisu mu išli u prilog. Naime, mnogi su se pitali kako bi on vodio državu, a ne zna promijeniti gumu, prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79