Halid Muslimović: Pijanu Sonju sam samo “malo gricnuo”

Nijednom nisam udario Sonju Bašić, vozio sam i branio sam se, možda sam bio grub. Bila je pijana, histerisala, udarala me je, otimala volan, vadila ključ iz auta”, rekao je Halid Muslimović danas tokom sjedočenja u Osnovnom sudu u Banjaluci.

On je rekao da su povrede mogle nastati “ili od vrata ili ju je prilikom opiranja zakačio prstenom”.

Što se ugriza tiče, rekao je da ju je “malo gricnuo”, vodeći se “onim narodnim da pijance treba malo pljesnuti ili gricnuti”.

Tokom svjedočenja, nekoliko puta je došao u verbalni sukob sa tužiocem koja ga je opominjala na na način na koji razgovara sa njom, pišu Nezavisne.

“Vi idete u kolosjek da mene optužite, Vi ste loš…”, rekao je vidno uzrujan Muslimović tužiocu prije nego što ga je i sudija opomenuo.

Na pitanje tužioca Sanje Tadić-Stojisavljević, da li je bio u emotivnoj vezi sa Bašićevom, rekao je “Ne sjećam se jesam li bio u vezi sa njom”.

Muslimović je rekao da je te noći Bašićevu vozio iz Kozarca u Banjaluku jer je pijanu nije mogao pustiti sa bilo kim ali da je “ta noć bila u drugom filmu” jer je, kako je naveo ona htjela da on spava kod nje.

Tokom vožnje, kako je naveo, bila je agresivna, psovala i histerisala.

“Ruka mi je bila modra pa sam nosio košulju dugih rukava” rekao je Muslimović. Bašićevu je ostavio ispred zgrade a kako kaže zvala je nekog i prijetila mu da će zvati policiju.

Danas su svjedočili i muzičari iz Muslimovićevog benda, ali i svjedok Hasan Ponjević koji je te noći u restoranu gdje je bila svirka, bio sa Bašićevom u društvu.

On je rekao da je pila viski te da niko za stolom osim nje nije pio to piće.

“Jedna flaša je bila popijena pa je naručila drugu, od koje je ostalo malo na dnu flaše”, rekao je svjedok.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79