Hana Hadžiavdagić slupala auto: Udarila u tramvaj, stisnula gas umjesto kočnice i zabila se u zgradu

Prvo je udarila u tramvaj pa u auto, a onda punim gasom, umjesto da koči, udarila u zgradu, ispričala je čitateljica portala 24sata.hr., koja je poslala fotografiju saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovala novinarka i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković (32). Dodala je kako se nesreća dogodila kod Branimirove tržnice u Zagrebu.

– Mislim da nisam ništa slomila, ali ići ću na Hitnu – rekla je Hana. Istaknula je da za sada ne može govoriti o detaljima nesreće. Čitateljica, koja je svjedočila događaju, smatra da je do nesreće došlo jer voditeljica nije poštivala saobraćajne propise.

– Nije jasno je li pokušavala proći između tramvaja i automobila, no uzela je prednost tramvaju. Okrznuvši tramvaj, odvalila je lijevi branik – ispričala je za 24sata.hr čitateljica. Međutim, nekoliko trenutaka nakon nesreće uslijedila je još veća.

loading...

– Voditeljica je, valjda zbog šoka, stisnula gas umjesto kočnice i zabila se u zgradu ispred. Vozač iz auta koji je bio iza nje, odmah je potrčao u pomoć, no gospođi, nasreću, nije bilo ništa. Otvorili su joj se zračni jastuci te su i ona i pas prošli bez većih povreda – zaključila je čitateljica. Kaže da je šokiranu voditeljicu odmah poslije nesreće došao utješiti njen suprug Tarik Tabaković (34).

Voditeljica se oglasila nakon nemilog događaja kazavši kako je sve u redu.

– Ljudi, hvala vam na stotinama poruka, divni ste i divno je znati da me toliko volite. Sve je ok, Hanči i ja smo ok… Jedino što nije ok je djevojka koja je slikala sve dok sam ja još bila u autu… deset sekundi nakon nesreće. Inače priđeš da pomogneš, da pitaš kako je taj neko, a ne da slikaš. To smo mi, ljudi! – napisala je Hana.

Loading..