Haos u Skupštini Crne Gore, umalo tuča političara

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić dao je pauzu nakon što je na sjednici na Cetinju došlo do sukoba između poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Oskara Hutera i dijela poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG).

Dok je Huter govorio, poslanik Slaven Radunović mu je nešto dobacio, a on je više puta ponovio „sram te bilo“.

U raspravu se uključio i Milan Knežević, a onda i ustao, nakon čega je sednica pauzirana. I nakon što je data pauza, nastavljena je žučna rasprava, a Huter i Knežević su više puta pokušali da krenu i fizički jedan na drugog, ali su ih spriječili ostali poslanici.

Kako je rekao, ako se Mandić ugodno osjeća, onda znači da je ona ideologija koju je plasirao neistinita, obratno.

“Mandiću, vi ste rekli da je ovaj grad nebitno malo selo ispod Lovćena. Rekli ste da je značaj ovog grada to što je u njemu rođen Aleksandar Karađorđević, onaj koji je zabranio svome đedu da se vrati na Cetinje“, rekao je Huter.

Po najavi, poslanici danas na Cetinju treba da raspravljaju o prijedlozima zakona o potvrđivanju više međunarodnih sporazuma i konvencije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79