Happy televizija objavila poziv građanima da uplaćuju novac na račun zločinca Ratka Mladića

Happy televizija objavila poziv građanima da uplaćuju novac na račun zločinca Ratka Mladića


U Srbiji je na pomolu novi skandal. Na srbijanskoj Happy televiziji jutros je objavljen poziv građanima Srbije da uplaćuju novac na zatvorski žiro račun osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Naime, u jutarnjem programu kojeg uređuje i vodi Milomir Marić, gostovao je lider Srpske desnice Miša Vacić, još jedan radikalni megafon vlasti u Srbiji.

On je komentarišući posljednja dešavanja u Beogradu u vezi s muralom presuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića kazao da takvih murala ima mnogo po glavnom gradu Srbije.

Objavljeno je i upustvo kako uplatiti novac, te pojašnjeno kako će isti trošiti Mladić i svi Srbi koji se nalaze u Haagu.

Podsjetimo, aktivisti su jučer  u Njegoševoj ulici u Beogradu uspjeli uništiti mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Preko murala je prolivena bijela boja, a iza uništavanja murala stoji predstavnik Socijaldemokratske partije Srbije Đorđo Žujović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija