“Hapšenje Dodika” i poruka Isaku “da prouči zakonske propise prije nastupa u javnosti”

To što govori Isak je dio jedne političke atmosfere u kojoj se BiH nalazi, gdje se politički poeni nastoje skupiti tako što će se optuživati drugi, smatra dekan Fakulteta bezbjednosti u Banjaluci

Dekan Fakulteta bezbjednosti u Banjaluci Predrag Ćeranić izjavio je “da federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak prije nastupanja u javnosti treba bolje da prouči zakonske propise i vidi šta su njegove, a šta ingerencije drugih organa”.

Povodom izjave Isaka da će predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik “biti lišen slobode ako Sud BiH to zatraži od federalne policije”, Ćeranić je, kako prenosi RTRS, ocijenio da u BiH “svaki bezbjednosni problem vrlo brzo `prokliže` u politički diskurs”.

– To što govori Isak je dio jedne političke atmosfere u kojoj se BiH nalazi, gdje se politički poeni nastoje skupiti tako što će se optuživati drugi, ubjeđujući svoje birače da ste vi neka snaga koja može nešto izmijeniti u smjeru kojem želite, kazao je Ćeranić.

Prema njegovim riječima, “sve ono što je Isak rekao je u domenu politike i skupljanja političkih poena, jer stranka koja ga je predložila za ministra ima samo jednog poslanika i ništa više”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79