Hapšenje u Bijeljini: Automatskom puškom udario muškarca pa ispalio hitac

Pripadnici jedinice žandarmerije Policijske uprave u Bijeljini uhapsili su A. H. koji je u ulici Boška Buhe u Bijeljini automatskom puškom udario u glavu J. K., nakon čega je ispalio jedan hitac i pobjegao.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u noći sa četvrtka na petak, tridesetak minuta iza ponoći, dobili su dojavu o pucnjavi u ulici Boška Buhe. Nakon toga pripadnici žandarmerije uhapsili su A. H., nakon čega je izvršen i pretres prostorija koje koristi A. H. Pronađena je automatska puška s municijom, kao i određena količina marihuane, te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, uz izvještaj o krivičnim djelima izazivanje opće opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i tjelesna povreda, predali su A. H. Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Osnovni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor A. H.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79