Haris Zahiragić opleo po Dini Konakoviću: Ukoliko se neko nije odlučio da glasa za vas, neće ni zbog vašeg prošenja i hajcanja po Facebooku!

Da li je svojim klipovima predsjednik političke stranke “Narod i Pravda” prekršio predizbornu šutnju saznat ćemo nakon glavnom zasjedanja CIK Bosne i Hercegovine.

(VIDEO) Da li je predsjednik NiP-a prekršio predizbornu šutnju?

Povodom video klipova koja su došla u centar pažnje, oglasio se i član predsjedništva SDA stranke, Haris Zahiragić a njehov status prenosimo u cijelosti.

“Ovi izbori su po mnogo čemu specifični. Između ostalog i po novoj praksi prošenja glasova. Vidio sam da ljudi mole za svašta nešto, ali da mole i prose da građani izađu na izbore i glasaju za njih – nisam zaista nikada u ovolikoj mjeri.
Jedna je tema kršenje izborne šutnje koja traje večeras do 19:00h, a sasvim druga dostojanstvo i politička ozbiljnost.
Ukoliko se neko nakon dvije godine kampanje, pa i nakon mjesec dana formalne kampanje nije odlučio da glasa za vas, neće ni zbog vašeg prošenja i hajcanja po facebooku.
P.S. Ko god tvrdi da je neki kandidat pobijedio – ne govori vam istinu, jer nema načina da se to sazna dok se večeras ne otvore kutije i ne prebroje glasov.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79