HDZ 1990 bit će velika konkurencija Čovićevom HDZ-u: “Na izbore izlaze u 37 gradova i općina”

U Mostaru je održana sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990 na kojoj su razmatrane liste za predstojeće lokalne izbore i plan aktivnosti u narednom razdoblju.

U okviru priprema za predstojeće lokalne izbore usvojena je informacija da će HDZ 1990, samostalno ili u koaliciji s drugim političkim strankama, na izbore izaći u 37 gradova i općina s 545 kandidata za gradska ili općinska vijeća i osam kandidata za gradonačelnike ili načelnike.

Predsjedništvo je jednoglasno dalo suglasnost na njihovu kandidaturu.

HDZ 1990 također će u pet gradova i općina s drugim političkim strankama iz reda hrvatskog naroda imati zajedničke kandidate za načelnike u okviru koalicija.

Predsjedništvo je razmatralo i aktualnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini i Federaciji Bosne i Hercegovine.

Stranačko predsjedništvo zadužilo je županijske, gradske i općinske organizacije da sačine plan predizbornih i aktivnosti, kako bi se na narednoj sjednici Predsjedništva utvrdio plan aktivnosti i obveza članova Središnjih tijela Stranke, priopćeno je iz HDZ-a 1990.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79