HDZ BiH siguran u četiri općine, Tomislavgrad preuzima Buntić

Preliminarni podaci pokazuju da će novi načelnik Neuma biti Dragan Jurković, pobjedu u Posušju odnio je Ante Begić, u Kreševu Renato Pejak, a u Čitluku Marin Radišić.

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH osvojili su načelničke mandate u Neumu, Posušju, Kreševu i Čitluku, dok je HDZ 1990. zadržao poziciju načelnika u općini Prozor-Rama.

Kako Fena neslužbeno doznaje, preliminarni podaci pokazuju da će novi načelnik Neuma biti Dragan Jurković, pobjedu u Posušju odnio je Ante Begić, u Kreševu Renato Pejak, a u Čitluku Marin Radišić.

Jozo Ivančević iz HDZ-a 1990., prema neslužbenim podacima, ostaje načelnik općine Prozor-Rama.

Prema još neslužbenim informacijama, u Tomislavgradu će načelničko mjesto preuzeti Kandidat Hrvatskoga nacionalnoga pomaka i HDZ 1990 za načelnika općine Tomislavgrad Ivan Buntić koji je bio kandidat bivših HDZ-ovaca okupljenih oko Ivana Vukadina koji je nedavno izbačen iz HDZ-a BiH.

”Imamo načelnika! I poslije Ivana – Ivan”, objavio je Hrvatski nacionalni pomak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79