Hercegovački političar masovno obećavao radna mjesta za glasove

Hercegovački političar masovno obećavao radna mjesta za glasove


Anel Kljako, nekadašnji član SBB-a, koji je zbog dokazanih izbornih krađa na posljednjim lokalnim izborima u Mostaru, ekspresno, izbačen iz te stranke, osim što je vijećnik u Gradskom vijeću Mostara, već više od godinu se nalazi na poziciji pomoćnika direktora Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanskog kantona!

Čovjek Dubai mafije je na to radno mjesto imenovan 9. maja prošle godine, nakon provedene konkursne procedure, a odluku o tome potpisao je direktor Službe Vlado Čuljak.

Kljako, koji se direktno spominje u Sky porukama između Harisa Behrama, osumnjičenog i uhapšenog u akciji “Crna kravata 2“, i Edina Gačanina, vođe narkokartela “Tito i Dino“, sada zapošljava “legalno“ po Hercegovini.

Podsjetimo, nije nepoznanica da je Kljako zajedno sa svojim bratom Nerminom, koji se, također, direktno spominje u Sky prepiskama super kartela, masovno obećavao radna mjesta za glasove piše Avaz.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija