Hercegovina je raj za omladinu iz Hrvatske: Taksijima dolaze u klubove, luduju do zore

Posljednjih sedmica Hercegovina je centar noćnog života za brojne tinejdžere iz Hrvatske koji dolaze u našu zemlju da bi uživali u ludom noćnom provodu. U tome prednjači klub “Gaudeamus” u Posušju, ali sve više mladih dolazi u Mostar, Livno…

Naime, zbog epidemioloških mjera u susjednoj zemlji, mladi željni provoda dolaze u Hercegovinu koja nudi odličan noćni provod.

U našoj zemlji diskoteke imaju duže radno vrijeme, od 23 do četiri sata ujutro. Tako posluje i novi raj za hrvatsku omladinu, klub “Gaudeamus” u Posušju. Najviše je gostiju iz Splita, a potom Omiša, Makarske, Trogira… Da uživaju u nezaboravnim dernecima u Posušju dolaze i tinejdžeri iz Zagreba.

Omiljena destinacija im je i klub Daleka obala u Mostaru. Anto Markotić, Ana Dragičević, Ivana Mikulić iz Graba kod Ljubuškog prethodnih godina često su u noćne provode išli u Hrvatsku, a sada je to obrnuto.

Hercegovina je sada spas za naše vršnjake. Dosta naših prijatelja iz Hrvatske dolazi sada u Posušje i Mostar da uživa u noćnom životu. Mnogi i koji ljetuju u Hrvatskoj, kao naš kućni prijatelj Mirsad Karavdić, koji živi i radi u Njemačkoj, izlaze u Hercegovinu.

Tako smo zajedno prošli vikend uživali u Dalekoj obali u Mostaru gdje je nastupao Valentino Perutina – kažu Marketić, Dragičević i Mikuli za Direktno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79