Hoće li se stati u kraj nesrećama kod Mostara?

Prethodno, na toj lokaciji desetine su poginule, a stotine osoba povrijeđene. Već godinama nesreće uzimaju mnoge živote i zbrajaju povrijeđene na istom mjestu, na raskrsnici na sjevernom izlazu iz grada, priključak na magistralni put M-17.

“Čini se da Gradskom vijeću Mostar i kantonalnim vlastima to ne predstavlja nikakav problem”, objavio je zastupnik u Parlamentu FBiH Sanel Kajan:

“S nivoa Federacije BiH, kao zastupnik u Parlamentu, ishodio sam potrebna pojašnjenja i alarmirao Ceste Federacije BiH koje su iskazale spremnost za djelovanjem. Međutim, ne može se početi s radovima zbog nesposobnosti i neažurnosti lokalnih i kantonalnih vlasti u Mostaru, koji nisu završili svoj dio obaveza.

Još u junu sam svim vijećnicima poslao email s molbom da zajedno učinimo sve što je potrebno kako bismo riješili navedeni problem. Niti jedan vijećnik/ca nije reagovao.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79