Hoće li Stanivuković na megdan Dodiku za dvije godine?

Neću se kandidovati za predsjednika Republike Srpske na izborima za dvije godine, otkrio je u razgovoru za portal nova.rs novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Stanivuković kaže da sada ima drugi posao i da će na izborima 2022.godine biti snažna podrška onima koji su ga podržali.

“Dobio sam povjerenje i podršku građana Banjaluke, da vodim najveći grad u Republici Srpskoj i jednoj takvoj dužnosti želim da dam cijelog sebe. Svoj politički kapacitet i uticaj ću dati 2022. godine, ali tako da će moja uloga biti da podržim ljude koji treba da imaju vodeće pozicije. Biću podrška onima, koji su mene podržali u namjeri da osvojim pobjedu u Banjaluci”, rekao je Stanivuković.

Obećava da će stvoriti grad u kojem ne važi članska ‘partijska karta’ i u kojem će svaki dan, kako kaže, pobjeđivati struka.

“Smanjiću plate političarima, smanjiću broj savjetnika, a ljudima ću donijeti prosperitet, što podrazumijeva olakšice u gradu, koje se odnose na povoljniji prevoz, udžbenike za osnovce, subvencionisanje vrtića i uštedu u kućnim budžetima. Napraviću od politike jedno skromno zanimanje koje služi narodu”, kaže novi gradonačelnik Banjaluke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79