Horde zla: Rat nam je od krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen, proveden je sistematski udar

Horde zla: Rat nam je od krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen, proveden je sistematski udar


Nakon svih dešavanja u toku, ali i poslije utakmice četvrtine finala Kupa BiH na Koševu između FK Sarajeva i Borca, napokon su se oglasili i najvatreniji navijači kluba s Koševa.

“Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put proveden sistematski udar na samu pomisao napretka fudbala u našoj državi, našem klubu i nama kao navijačima nije preostalo ništa drugo nego ustanak za odbranu onoga što najviše volimo, s obzirom na to da je rat od krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen”, napisali su navijači Sarajeva.

“Fudbalski klub Sarajevo i njegov navijački korpus je trenutno u situaciji u kojoj je napadnut sa svih strana, kako od strane otvorenog neprijatelja u vidu predsjednika NFSBIH, tako i od strane domaćih izdajnika koji se nalaze na neprijateljskoj strani, visokopozicionirani u Komitetu za suđenje.

Upravo zbog toga, neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije koja se svojim najjačim oružjem – brojnošću i glasom mora oduprijeti svim nasrtajima na naš klub.

Baš zato, u subotu, 16. marta s početkom u 20:45 sati pronađi svoje mjesto na koševskim tribinama i budi GROMOGLASNA PODRŠKA SVIH 90 MINUTA, BEZ OBZIRA NA SVE I U INAT SVIMA! JEDAN ZA SVE, A SVI ZA SARAJ'VO!”, napisale su “Horde zla” na svojim društvenim mrežama.

Podsjetimo, FK Sarajevo je jučer pisalo Tužilaštvu BiH, SIPA-i, Agenciji za prevenciju korupcije, UEFA-i, FIFA-i… a zbog kriminala u bh. fudbalu.

Više pročitajte u linku ispod.

FK Sarajevo pisalo Tužilaštvu BiH, SIPA-i, Agenciji za prevenciju korupcije… Hoće li reagovati?



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija