Horor u BiH: Gastarbajter šakama i nogama brutalno pretukao svog sedmogodišnjeg sina

Osnovni sud u Tesliću odredio je jednomjesečni pritvor M. M. (40) iz Zenice, nastanjenom u Njemačkoj, zbog sumnje da je brutalno pretukao svog sedmogodišnjeg sina!

Gastarbajter se sumnjiči da je 29. septembra oko 17 sati u kući svog oca u Tesliću fizički napao mališana zadavši mu više udaraca.

Pomahnitali otac udarao ga je šakama po obrazima, čelu, glavi… Nogom ga je udarao po leđima… Usljed jakih udaraca, nesretni dječak zadobio je povrede.

Pritvor je M. M. određen zbog opasnosti od bijega i bojazni da će osumnjičeni, boraveći na slobodi, ometati krivični postupak utječući na svjedoke te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da bi osumnjičeni, boraveći na slobodi, mogao ponoviti krivično djelo s obzirom na to da se radi o osobi sklonoj vršenju porodičnog nasilja, saopćeno je iz Okružnog tužilaštva u Doboju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79