Horor u Prnjavoru: Bivšoj supruzi u kafiću zabio nož u vrat

Prnjavorčanin Staniša G. (50) uhapšen je zbog sumnje da je u lokalnoj kafani nožem nasrnuo na bivšu suprugu D. G. te je dva puta ubo u vrat, potvrđeno je Glasu Srpske.

Prema riječima sagovornika “Glasa Srpske”, njih dvoje su u četvrtak oko 15.30 časova ušli u kafanu i sjeli za sto.

“Sjedili su i tiho pričali. U jednom trenutku muškarac je skočio sa stolice, izvukao nož iz jakne i počeo da udara ženu koja je pala na koljena”, ispričao je očevidac.

Prema njegovim riječima, za susjednim stolom su sjedili bivši komandir Policijske stanice u Prnjavoru Živko Milijaš sa prijateljem Nedom Božunovićem. Njih dvojica su, prema njegovim riječima, odmah potrčala i uhvatila razjarenog nasilnika.

“Milijaš, koji je inače i džudista, uhvatio ga je za ruku i vidio da napadač izvlači nož iz ženinih leđa. Krvi je bilo svuda. Nesrećna žena je pala, a mi smo mislili da je mrtva”, nastavio je priču mještanin, koji se u trenutku napada našao u lokalu, dodajući da je prizor bio stravičan.

Milijaš i i Božunović su pokušavali da izbiju Staniši G. nož iz ruke, a u tom trenutku žena se podigla i pobjegla iz kafane. Policija je ubrzo stigla i uhapsila nasilnika, koji je, Glas Srpske nezvanično saznaje, bio pijan.

Prema njihovim saznanjima, na snimku nadzorne kamere koja se nalazi u lokalu vidjelo se da je nasilnik namjeravao da ženi prereže vrat nožem dugim oko 40 centimetara, u čemu ga je, na sreću, omela jakna koju je imao na sebi. Ranjena žena je navodno uspjela da stigne do Doma zdravlja u Prnjavoru, odakle je nakon ukazane prve pomoći hitno prebačena u Univerzitetski klinički centar RS u Banja Luku.

UKC RS

U Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci kazali su, navodeći inicijale, da je pacijentkinja primljena u četvrtak oko 19 časova u Kliniku za torokalnu hirurgiju.

“Prema riječima načelnika ove Klinike dr Marka Kantara, pacijentkinja je zadobila dvije ubodne rane u predjelu vrata. Ona je primarno hirurški zbrinuta i za sada stabilnog zdravstvenog stanja”, navedeno je u saopštenju UKC-a RS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79