Horor u Slavoniji: Očuh silovao djevojčicu pa joj gurao drogu u usta

Županijski sud u Slavoniji podigao je optužnicu protiv neimenovanog muškarca koji se sumnjiči da je više puta silovao pastorku i prisiljavao je da guta razne droge!

Nakon podizanja optužnice, manijak se žalio na odluku jednog slavonskog županijskog suda o produženju istražnog zatvora. Vrhovni sud u Hrvatskoj njegove žalbe nije prihvatio.

Kako pišu hrvatski mediji, pohotni očuh silovao je djevojčicu najmanje 15 puta od zime 2016. do juna 2017. godine. Prvostepeni sud odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, jer je državljanin Srbije i Bosne i Hercegovine, a u Hrvatskoj mu je bio odobren privremeni boravak.

Žrtva je imala svega 16 godina. Budući da je s njom živio u zajedničkom domaćinstvu, iskoristio je što je supruga i majka oštećene s drugim teško bolesnim zajedničkim djetetom bila odsutna. U najmanje 15 navrata prisiljavao je da uzima drogu tako što joj je začepio nos, da bi otvorila usta i mogla disati da proguta drogu. Riječ je o ekstaziju i spidu.

Nakon što bi droga počela djelovati, na krevetu spavaće sobe silovao je nesretnu 16-godišnjakinju.

Poslije je žrtvi u više navrata davao navedene droge, pa i kokain.

Očuhu, prema tamošnjem zakonu, prijeti kazna od tri do 15 godina zatvora zbog teškog krivičnog djela protiv spolne slobode prema žrtvi posebno ranjivoj zbog njene dobi, prema članu porodice i zbog silovanja. Za omogućavanje uživanja droga, odnosno zbog drogiranja pastroke, prijeti mu kazna od jedne do 10 godina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79