Horor u Srbiji: Ranio suprugu pa se ubio

Večeras se na naplatnoj rampi kod Preševa odigrao dramatičan događaj koji je rezultirao pokušajem likvidacije i samoubistvom.

Makedonski državljanin je u ovom tragičnom incidentu prvo ranio ženu, da bi potom pucao u sebe.

Informacije s terena ukazuju na teške posljedice ovog sukoba. Pucnjava na naplatnoj rampi kod Preševa ostavila je ozbiljne posljedice, s obzirom na to da je makedonski državljanin iz vatrenog oružja prvo napao svoju suprugu, a zatim izvršio samoubistvo.

Muškarac je podlegao povredama, dok je njegova supruga hitno prevezena u Zdravstveni Centar Vranje na liječenje.

Prema svedočenjima očevica, dramatičnoj pucnjavi prethodila je žestoka svađa između supružnika.

Motivi ovog sukoba za sada nisu potpuno jasni, ali je očigledno da je došlo do eskalacije tenzija koje su kulminirale tragičnim ishodom.

Žrtva pokušaja ubistva, žena koja je ranjena u ovom incidentu, trenutno je pod medicinskom brigom u ZC Vranje. Ljekari i medicinsko osoblje čine sve kako bi joj pružili hitnu pomoć i stabilizovali njeno zdravstveno stanje.

Policija je odmah intervenisala na mjestu događaja, pokrećući istragu kako bi utvrdila tačan tok sukoba i motive koji su doveli do ovako tragičnog ishoda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79