Horor vožnja od Zagreba do Splita: ‘Bus je krcat. Putnik puši, pije, psuje i prijeti ostalima. Pukla je guma…’

Pravi sedmosatni horor preživjeli su putnici jednog autoprijevoznika na liniji Zagreb-Split

Pravi sedmosatni horor preživjeli su putnici jednog autoprijevoznika na liniji Zagreb-Split. Bus je trebao krenuti u 13.30 ali je kasnio. Uz to je bio i pun iako bi po epidemiološkim mjerama na dva sjedala trebao biti smješten po jedan putnik.

“Vozimo se autobusom koji je krenuo u 13,25 iz Zagreba za Split. Autobus je kao prvo prepun, sva mjesta su zatrpana, nikakve epidemiološke mjere nisu poduzete.

Prije stajališta ‘Macola’ nam je pukla guma i dva sata smo svi sjedili na parkingu dok se vozač pokušavao snaći oko gume. Nije imao ni znanje ni opremu za promijeniti gumu. Pomogla su mu dva vozača kamiona iz Crne Gore koji su na inicijativu putnika došli pomoći. I nakon dva sata smo krenuli, ali tu nije kraj – suvozač je mrtav pijan, psuje, puši u busu i ne nosi masku. Ometa vozača, piše RTL.

Pije pive stalno, psuje i prijeti putnicima, dere se na mobitel. Zbog njega smo morali stati dvaput da ode na wc i usput bi kupio još piva. Puštao je glasno glazbu i neprestano psovao jednoj gospođi koja ga je zamolila da prestane. Svi putnici su počeli moliti vozača da se ili pozove policija ili da ga izbace van”, ispričala je Danijela Jakšić, jedna od putnica, dok je još bila u autobusu za 24 sata.

“Čovjek je sjeo i zamolio da napuni mobitel. Kad je počeo pričati shvatio sam da je pijan. Naravno da sam ga upozoravao, ali jednostavno nije slušao. Mogao sam se jedino potući s njim”, rekao je vozač.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79