Hospitaliziran muškarac koji je skočio s Gradskog mosta u Bihaću

Četrdesetogodišnji muškarac jutros je skočio s bihaćkog Gradskog mosta u rijeku Unu, ali je uspio sam isplivati na gradsku otoku u središtu grada.

Nakon što su mu pomogli policijski službenici, upućen je na liječenje u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić“, prenosi Avaz.

– Policijska stanica u Bihaću dobila je telefonsku dojavu o skoku s Gradskog mosta. Policijske patrole odmah su upućene na mjesto događaja te su službenici hitno reagirali i izvukli osobu iz vode. Konstatirano je da je riječ o četrdesetogodišnjem muškarcu iz mjesta Orašac kod Bihaća, koji je odmah nakon izvlačenja iz vode upućen na liječenje u Kantonalnu bolnicu – rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) Ale Šiljdedić.

Razlozi ovog postupka još nisu poznati, s obzirom na to da policijski službenici i dalje obavljaju informativne razgovore i ostale istražne procedure.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79