Hotelijeri, ugostitelji i građani ujedninjeni: Spriječiti usvajanje rigidnih rješenja

Parlament Federacije BiH iduće sedmice razmatra i Prijedlog zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi duhana koji predvidja potpunu zabranu pušenja u svim zatvorenim prostorima, uključujući barove, kafiće, hotele, restorane, kazina.

Hotelijeri, restorateri, ugostitelji ali i građani Federacije BiH odlučno su protiv usvajanja zakona u ovakvom obliku.

Upravo to je razlog organizovanja konferencije za medije na kojoj će biti riječi o razlozima protivljenja, te biti ponuđena jednostavna rješenja koja osiguravaju zadovoljstvo svih.

Konferencija ze medije održati će se u četvrtak 20.05.2021. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Cheers Pub u Sarajevu, ulica Muvekita 1. Medijima i javnosti obratiti će se Aida Feraget, u ime pokreta “Ma kuš na me”, Denis Stojnić, ugostitelj, te Amir Hadžić, predsjednik Udruženja hotelijera i restoratera u BiH.

Iskreno se nadamo da ćete nam se pridružiti u četvrtak. Za sve dodatne informacije o navedenoj konferenciji, molimo kontaktirajte Aida Feraget putem telefona: 060 3506579, navodi se u saopćenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79