Hrabri policajci spasili 21-godišnjaka: “Trčao prema rijeci Savi, krenuo je da se baci”

Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška Zoran Šmitran, Đevad Kosić, Slaviša Šinik i Đorđe Đurđević, brzim, efikasnim i humanim postupanjem spriječili su nastupanje težih posljedica po lice.

Naime, Policijskoj stanici Bosanska Gradiška je danas, 6. aprila, oko 17,50 sati, prijavljeno da dvadesetjednogodišnjak iz Gradiške, u neposrednoj blizini zdravstvene ustanove, trči prema rijeci Savi, te ulazi u vodu.

Postupajući po prijavi, te brzom intervencijom navedenih policijskih službenika, lice je izvučeno iz vode, nakon čega je vozilom Službe hitne pomoći prevezeno u Opštu bolnicu Bosanska Gradiška na dalje zbrinjavanje.

“Na ovaj način još jednom je pokazano da su policijski službenici spremni da žrtvuju svoje živote kako bi spasili druge”, saopćeno je iz ove policijske stanice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79