Hrabri policajci spasili život ženi u Zvorniku: Pronašli je povrijeđenu u tunelu, bila je oskudno obučena

Kosa J. (1954), iz u zvorničkog naselja Jardan, pronađena je u tunelu u obližnjem mjestu Glumina sa vidnim povredama.

Ona se iz kuće udaljila prošle noći, a nestanak je prijavljen Policijskoj stanici Zvornik jutros oko 7.30 časova.

Udarila se sjekirom u glavu, pobjegla od kuće i sakrila se u obližnji tunel

– Počelo se sa pretragom i pretresom terena, i policajci su pratili tragove krvi da bi oko 9.30 u tunelu u mjestu Glumina, policajci Spasojević i Vasiljević pronašli K.J. koja je bila promrzla, a tom prilikom su uočene i povrede na glavi kao i tragovi krvi po rukama – rekao je jedan od stanovnika Glumine koji je želio biti anoniman.
Nepristupačan teren

Ona je bila oskudno obučena, zbog čega je jedan od policajaca skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

– To je veoma nepristupačan teren, a kroz tunel prolazi voz pa su policajci morali što brže reagovati. Pošto Hitna pomoć nije mogla prići tunelu, policajci su je iznijeli i nosili do mjesta Jadran gdje su čekali ljekari – istakao je mještanin Glumine.

Prema njegovim riječima zahvaljujući brzoj reakciji pomenutih policijaca spašen je život ove žene, jer je temperatura bilo veoma hladno, a svakog trenutka mogao je naići voz.

Prevezena u bolnicu

Portparol PU Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za portal Zvornicki.ba da su pronašli nestalu ženu i da je onda prevezena u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoci.

– Policijski sluzbenici su i ovaj put pokazali spremnost i pozrtvovanost da pruze pomoć građanima u svakoj situaciji – poručio je Bobar.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79