Hrabroj Mileni iz Bijeljine potrebna pomoć: ”Moj narušeni izgled, nikada neće pokoriti moj mentalni i duhovni svijet”

Mileni Božić iz Bijlejine cijeli život se promijenio u jednom danu… Na onu lošu stranu. Prije skoro godinu dana, pomažući roditeljima, kardan joj je uhvatio kosu zavezanu u rep, iskinuo cijeli skalp glave, zajedno sa mišićima čela, mišićima sljepoočnica i arkadu lijevog oka… Od tog dana, njen život više nije isti.

Hitno sam prevezena u Banjaluku, gdje sam imala dvije operacije i, nažalost, moj skalp nisu uspjeli vratiti, a zajedno sa tim ni sve ostale dijelove. Da bi zatvorili moju ogromnu ranu skidali su mi kožu sa butnog dijela i jedne i druge noge. Ostatak operacija urađen je na VMA. Ako bih ovdje pisala o doktorima i medicinskom osoblju na način na koji sam sve to ja lično sagledala, probudila bih sigurna samo veliki gnjev u ljudima, ali niti želim, niti mi je fokus na tome… Na sve to ću reći samo da mi je žao što se u trenutku moje povrede nisam zadesila u inostranstvu – napisala je iskreno Milena na društvenim mrežama u trenutku kada je osjetila snagu da to može da uradi.

Ona je dodala da je njena povreda jako specifična i da je takvih identičnih povreda svega osam u svijetu. Povreda je opsežna pa je i sam oporavak trajao dugo, jer svi doktori su se složili da je potrebno najmanje godinu dana da to sve zaraste kako bi se mogle uraditi nove operacije, piše Dešavanja u Bijeljini.

– Dragi ljudi, odlučujem se na korak za koji mi je trebalo najviše hrabrosti. Moja odluka je takva da ću u ovu borbu krenuti sama, jer znam da postoji mnogo čistih duša koje će mi pomoći i koje će dati smisao ovoj mojoj borbi u kojoj ću biti Božiji ratnik i izaći iz svega kao pobjednik. Razlog zbog kojeg sam u ovome sama je moja odluka poslije dugo razmišljanja i vaganja u mojoj glavi. Objašnjavajući nekome zašto mi treba toliko novca, meni nema smisao, jer novac ne podrazumijeva samo moje operacije nego i putovanja do bolnica u inostranstvu, boravak u istim, ali najviše moj period oporavka koji će da traje jako dugo. Pri tome, nemam primanja i nezaposlena sam. U životu sam se uvijek i isključivo oslanjala samo na sebe i tako će biti i ovaj put, a vjerujem i sigurna sam da Vas ima mnogo koji će me podržati na tom putu i dati zaista vjetar u leđa da dokažem da sve što je nemoguće i strašno može da se pretvori ponovo u ljepotu, ako svi zajedno, zajedničkim snagama, s ljubavlju i sa vjerom u Boga to učinimo – istakla je Milena.

Milena je odlučila da postavi slike medicinske dokumentacije u kojoj piše šta je sve rađeno od operacija i kakva je povreda u pitanju, kao i fotografiju dva dana prije povrede i poslije povrede.

Cifra koja bi mogla da pokrije sve troškove dostiže vrtoglavih 100.000 evra, a uz pomoć dobrih ljudi, Milena je sigurna da će uspjeti da iz borbe izađe kao pobjednik.

Milena je emotivna djevojka koja ne skriva sve one lijepe emocije u sebi već ih kroz statuse dijeli sa svojim pratiocima. Mnogi bi pomislili da kroz tolike patnje, čovjek teško ostaje optimističan i otvoren prema ljudima, međutim, Milena je neko ko se kroz unutrašnje borbe ohrabrio da ponovo živi, živi kroz svoje statuse, a uz ljude dobre volje da nastavi život tamo gdje je stao 23. septembra 2020. godine kada se sudbina u sekundi poigrala s njom. Kako i sama kaže: „Moj narušeni izgled, nikada neće pokoriti moj mentalni i duhovni svijet“.

Ukoliko možete i želite da pomognete Mileni, to možete uraditi putem Pay pal-a – milenabozic89@gmail.com , deviznog računa BA391995726001059064 SWIFT CODE: ABSBBA22, tekućeg računa 1995726001059064 na ime Božić Milena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79