Hrvat snimio misterioznu figuru u divljini: “Pregledavali smo moju snimku i ostali šokirani”

Pustolov Vedran Bađun prije mjesec dana boravio je u džungli u Kolumbiji. Tamo je snimio nekoliko video zapisa, a nije ni slutio da će jedan od njih zabilježiti nešto krajnje neobično.

Svoje viđenje stvari Bađun je iznio u svom posljednjem statusu koji prenosimo autentično: “Ne znam virujte li u nadnaravno, ali snimija san duha. Sasha, čovik koji prati moj kanal je uočio ovu pojavu na mojoj snimci iz prašume.

Nekoliko dana san boravija duboko u džungli i snima klip. Očima ga nisan vidija, prolazija san tu medjutim kamera ga je ulovila. Sasha je to prvi uočija i posla mi upit o čemu se radi. Iznenadija san se i naježija. Ovo je stvarno duh jer sam bio sam samcat danima u ovoj šumi. Pogledajte sami video na 21 minut i 30 sec. Video se zove koliko nam treba zadovoljstvo u prašumi” – napisao je Bađun. Sam Bađun nam je kazao da je imao kameru na čelu, da ovu pojavu nije vidio svojim očima te je u džungli bio potpuno sam.

 

Što je snimio, uvjerite se sami na 21:30.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79