Hrvati objavili fotografiju crnogorskog premijera kako 1991. godine “oslobađa” Dubrovnik

Mediji iz Hrvatske ovog su popodneva objavili fotografiju jedinica JNA iz Nikšića, za koju se tvrdi da je nastala u dubrovačkom zaleđu 1991. godine.

Na fotografiji se vidi skupina osoba, bez oružja, ali neki od njih nosili su vojne uniforme, a među njima se navodno nalaze današnji crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, kao i prosrpski orijentisan lider Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Kako je objavljeno u hrvatskim medijima, upravo zbog ove fotografije crnogorski premijer bojao se otići u Hrvatsku u strahu da ne bude uhapšen zbog svog angažmana u ratu.

Sa druge strane, lider DF-a Andrija Mandić se, kako pišu mediji, javno hvalio učešćem u ratu u Hrvatskoj.

“No, trenutno obojica glume uljuđene i proevropske političare pa smatraju da je to hvalisanje ratnom epizodom potrebno isključivo za “domaću upotrebu”, odnosno prosrpski orijentirane građane Crne Gore te predstavnike Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori”, navodi se na portalu Direktno.hr.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79