Hrvatica pokušala ubiti dvogodišnju kćerku pa optužila muža da ih je on htio ubit

Hrvatica pokušala ubiti dvogodišnju kćerku pa optužila muža da ih je on htio ubit


Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo pred Županjskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke (1991.) zbog počinjenih krivičnih djela teškog ubistva sa dobrovoljnim odustankom i lažnog prijavljivanja krivičnog djela, objavio je DORH.

“Optužnicom se okrivljenu 31-godišnjakinju tereti da je 16. 3. 2022. u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije, u cilju da usmrti svoju kćerku (2020.), pokušala ju usmrtiti ali je odustala od svoje namjere prije nastupanja posljedica za dijete.

Optuženu 31-godišnjakinju se tereti da je, nakon toga, u policijskoj stanici neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćerku.

Optužena se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu je prihvatilo prijedlog državnog advokata i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela”, objavio je DORH, prenosi Index.hr.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija