Hrvatska misica u raljama prostitucije: Vlasnica salona za masažu tražila je da klijentima zadovoljavam se*sualni nagon

Pružanje se*sualnih usluga u pojedinim salonima za masažu nije novost na Balkanu, a često uposlenice koje usliše se*sualne želje klijentima, završe pod lupom policije i suda.

Dvije bivše uposlenice jednog zagrebačkog salona za masažu optužile su vlasnicu salona da ih je upravo ona tjerala da „razvesele“ klijente ekstra željama. A rezime toga su prekršajne prijave protiv dvije djevojke, od kojih se jedna prije nekoliko godina u javnosti pojavila kao prva pratilja jednog renomiranog izbora ljepote u Hrvatskoj.

Za razliku od bivše misice u ranim dvadesetim koja je nepuna dva mjeseca radila u tom salonu, njena nešto starija kolegica punih šest mjeseci je masirala klijente na razne načine. A kako se u slučaj umiješala policija, obje su djevojke prijavljene za odavanje prostituciji.

Za policiju je to kršenje zakona, a sada već bivše maserke na Prekršajnom sudu novčano su kažnjene sa po 754 kune (više od 200 KM).

– Smatram se krivom. Radila sam do početka januara 2019. godine u tom salonu za masažu. Vlasnica salona tražila je da klijentima zadovoljavam se*sualni nagon. Srećom, taj sam posao radila kratko. Uspjela sam se zaposliti na drugom radnom mjestu. Žao mi je što sam to radila. I iskreno želim zaboraviti to životno razdoblje – otkrila je bivša misica, koja se u međuvremenu udala i postala majka.

Druga maserka prisjetila se okolnosti pod kojima je pola godine masirala klijente i odala se prostituciji te je, također, uprla prstom u vlasnicu salona za masažu.

– Poslodavac me prisiljavao na pružanje usluga masaže cijelog tijela, pa i spolnog organa. To sam priznala i policiji. Sve je to sada iza mene i o tome ne želim više razgovarati. Ne želim se više sjećati tog perioda mog života – ustvrdila je druga bivša uposlenica zagrebačkog salona za masažu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79