Hrvatski pjevač kćerki ne može platiti studij

Nagađanja da bi kao epidemiološku mjeru mogli u Hrvatskoj zabraniti točenje alkohola razljutila su pjevača Alena Vitasovića (52).

– Uništili su muzičare i umjetnike, a sad će i ugostitelje. Ljudi će po…….. To više nema smisla – kaže Vitasović. Ne nastupa već mjesecima. Tačnije, ne sjeća se kad je zadnji put imao gažu.

– Zaboravio sam. Nije problem u meni, nego nemam gdje nastupati – požalio se, a pišu 24 sata.

Priznaje da je psihički jako loše.

– Užasno mi je. Od pete godine sam na pozornici, ništa u životu nisam radio osim pjevanja i sviranja. Teško se snalazim. Država i cijeli svijet su nula – kaže Alen.

Vrijeme krati snimanjem novih pjesama.

– Tako zaboravljam na sva ta sra… jer teško je. Nemam nikakve prihode – priznao je Alen.

Snalazi se, kaže, na svakojake načine.

– Uvijek nešto ušićarim. Ali nije mi to satisfakcija. Želim biti na pozornici. Nisam nastupao od marta – prisjetio se Alen zadnje gaže.

– Sin mi radi, a kćerka je u srednjoj školi. Više manje mama joj pomaže. Ja živim skromno, uvijek sam tako živio. Nije mi ništa teško palo financijski, nisam materijalist, nego ne mogu kćerki priuštiti plaćanje studija. I režije su mi veliki problem – kaže Alen.

On živi u porodičnoj kući u Orbanićima.

– Nisam ja jedini, većina pjevača, 90 posto nas, smo pu…… Osim ovih najpopularnijih koji su zarađivali velike cifre i imaju neku ušteđevinu – kaže Alen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79