(VIDEO) HTIO PREGAZITI POLICAJCA PA MU PUCALI U GUME

Policija je lovila vozača crnog BMW-a koji je pokušao pregaziti policajca.

Policajac je skočio preko zida i tako se spasio. Vozač je udario u zid i nastavio vožnju.

Nakon kratke potjere, policija je pucala u gume automobila i tako ga zaustavila.

– Kako se vozač, unatoč upozorenjima, i dalje nije zaustavljao, policijski službenici su mu pucali u gume, međutim, vozač je i dalje nastavio vožnju do gradskog predjela Melada, gdje je napustio oštećeno vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu – saopćila je policija koja vozača intenzivno traži.

Sve je počelo sinoć oko 21 sat u ulici Hrvatskog sabora u Zadru, kada je nepoznati vozač na benzinskoj pumpi natočio gorivo i pobjegao.

Ubrzo nakon toga oko 21.50 sati u ulici Put Gumlina nepoznata osoba je provalila u skladište obrta, gdje ga je zatekao član porodice vlasnika pa je provalnik pobjegao autom.

Policija je poslije 23 sata u neposrednoj blizini trgovine u ulici Put Gaja uočila parkirani BMW požeških oznaka. Vozača su tražili da izađe iz auta, ali je odbio i dao gas pa udario u susjedni parkirani auto i krenuo na policajca.

Potjera, pucnjava i bijeg: Policija u Zadru još lovi bjegunca iz BMW-a Više na http://bit.ly/2Q12UYi

Potjera, pucnjava i bijeg: Policija u Zadru još lovi bjegunca iz BMW-aViše na http://bit.ly/2Q12UYiReporterka: Mare Knežević

Gepostet von 24sata am Mittwoch, 28. November 2018

 

Crna hronika / Foto Facebook

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79