HTJELI DA SE VJENČAJU KAD NATAŠA DIPLOMIRA: NEĆE BITI SAHRANJENI ZAJEDNO!

HTJELI DA SE VJENČAJU KAD NATAŠA DIPLOMIRA Momak i djevojka stradali u stravičnoj nesreći neće biti sahranjeni zajedno.

Miloš Nikolić (25) i Nataša Belčević (21), mladi par koji je nastradao prilikom sudara “džipa” i autobusa na raskrsnici Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara u Beogradu, iako četiri godine nerazdvojni, na vječni počinak odlaze odvojeno.

Miloš iz mjesta Slanci juče je sahranjen u krugu porodice, prijatelja i poznanika na lokalnom groblju u tom mjestu, dok će se sahrana njegove djevojke Nataše Balčević održati ponedjeljak u Velikom Selu, odakle je ova mlada djevojka.

Veza koja je trajala četiri godine bila je, prema riječima njihovih prijatelja i poznanika, ispunjena ljubavlju, a njih dvoje su bili nerazdvojni. Planirali su da vezu krunišu brakom kada Nataša završi fakultet, ali su planovi propali u noći između četvrtka i petka oko 3.10 sati kada se “džip” kojim je upravljao Miloš zakucao u autobus na liniji 32N.

Miloš i Nataša su na licu mjesta preminuli, a povrijeđeni su još i vozač autobusa i kondukterka.

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, do udesa je došlo zbog neprilagođene brzine, na šta je Miloša navela navodna trka sa drugim džipom koji je pobjegao sa mjesta nesreće odmah nakon što je došlo do udesa. Očevici su kasnije ispričali i da se kazaljka na brzinomeru zaglavila na 180, kao i da ono što se moglo vidjeti na licu mjesta ukazuje na sudar pri velikoj brzini.

Ova tragedija zavila je mjesta Slanci i Veliko Selo u crno jer, kako mještani i jednog i drugog naselja pričaju, bili su divni mladi ljudi.

Nataša je završavala fakultet a roditelji su imali poteškoće da je dobiju. Upravo zbog toga su svoju jedinicu dobro čuvali, ali je nikada nisu razmazili. Poznanici njene porodice kažu da Natašini roditelji nisu bili saglasni sa njenom i Miloševom vezom.

Sa druge strane, Miloš je bio vrijedan momak i pomagao je svojim roditeljima koliko god je mogao. Njegove komšije su ispričale da je bio izuzetno požrtvovan i da se nije libio nikakvog posla, te da je nosio drva, odlazio u nabavku…

Majka mu radi kao preprodavac povrća na pijaci, a otac boluje od dijabetesa, zbog čega mu je noga amputirana. Miloš je sa svojim bratom otvorio kafić u mjestu u kom je živio, a komšije kažu i da je tek nedavno kupio “džip” koji ga je odvezao u smrt.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments