Huligani Rijeke napali igrače Hajduka pa pobjegli kada su im uzvratili

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Uoči derbija između Rijeke i Hajduka došlo je do velikog incidenta ispred hotela u Opatiji gdje su smješteni Hajdukovi igrači. Skupina od 20-ak huligana napala ih je i gađala hotel.

Huligani su stigli pred hotel u kojem je smješten Hajduk. Pri dolasku su počeli s vrijeđanjem, bacanjem boca na hotel, a s Hajdukovog vozila skinuli su registracijske oznake, piše Index.

Uskoro su se na prozorima pojavili i Hajdukovi igrači. Nakon kraćeg prepucavanja igrači su se odlučili sukobiti s huliganima koji su se dali u bijeg.

Policija je stigla na mjesto događaja i vrši uviđaj, a pojačane su i mjere sigurnosti oko hotela u kojem je odsjela splitska momčad. Prema policijskom izvještaju, nije utvrđeno remećenje reda i mira. U blizini su našli registracijske oznake i vratili ih Splićanima, a nisu pronašli niti jednog izgrednika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79