Huliganski okršaj u Zagrebu: Više od 200 BBB i Poljaka se tukli palicama i gađali kamenjem

U Zagrebu se večeras dogodila tučnjava u kojoj se tuklo oko 200 navijača, a prema prvim informacijama tukli su se palicama i gađali kamenjem. Letjele su i baklje.

Oko 21:30 izbila je tučnjava u kojoj je sudjelovalo oko 200 navijača, potvrdio je PUZ Hini.

Policijski službenici bili su prisutni od samog početka te su spriječili mogući veći sukob, a prema za sada prikupljenim informacijama nema povrijeđenih.

Tukli su se palicama, letjelo je i kamenje

Prema pisanju medija i izjavama svjedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima. Manja se grupa sukobila na jednom od obližnjih parkirališta, te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje.

Pozivajući se na izvore iz navijačkog miljea, mediji pišu kako se navodno radi o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, dijelom s jadranske obale gdje su se nalazili na ljetovanju, dijelom iz inozemstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka između Dinama i Legije, javlja Index.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79