Human gest policajaca: Poklonili nagradu

Na ovogodišnjem tradicionalnom 57. po redu turniru u malom fudbalu „Srbac 2021“, ekipa Policijske stanice Srbac osvojila je drugo mjesto i novčanu nagradu od hiljadu maraka. Srbački policajci su, po ko zna koji put do sada, pokazali i humani aspekt svoje profesije, donirajući nagradu manastiru Osovica i Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama „Izvor“ iz Srpca.

Komandir Policijske stanice Siniša Šnjegota, uručio je bratstvu manastira Osovica 500 konvertibilnih maraka, a  druga polovina nagrade uplaćena je na račun  Udruženja „Izvor“.

„Ova donacija nam je dobro došla i mi se od srca  zahvaljujemo  našim policajcima na ovom  humanom gestu, ali i na veoma uspješnoj saradnji i razumjevanju“, izjavila je predsjednica  Udruženja „Izvor“ Mira Tatić.

Pripadnici  Policijske stanice Srbac, pored  redovnih profesionalnih zadataka  na očuvanju bezbjednosti  gradjana,   aktivno se uključuju i u brojne humanitarne aktivnosti, medju kojima  dobrovoljno davalaštvo  krvi  ima posebno mjesto. Medju njima ima  dobrovoljaca koji su krv dali više od dvadeset puta piše BN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79