Humani momci iz Visokog pomogli Sadiku sa 4000KM za operciju srca

Još jednu humanitarnu priču u kojoj su mladi momci odlučili pomoći građanima Bosne i Hercegovine donosimo vam u nastavku – piše Crna-Hronika.

Humanitarci sa Buka pomogli Brudera sa 2.000 eura za operaciju srca‼️

Naši aktivisti jutros su posjetili Smajić Sadika zvanog Brudera koji trenutno živi u Čekrekčijama, a rodom je iz Grajana. Za propuhivanje vena i terapiju za čišćenje krvotoka prijeko je potrebno još 2.000 eura, kako bi doktori izvršili operaciju. Ovaj čovjek nema nikakva primanja, jer nema penziju, radio je sve dok se nije razbolio, sada to više nije u mogućnosti.

Zahvaljujući VAMA dobri i humani ljudi, VAMA koji svakodnevno pomažete svojim sredstvima potrebne, aktivisti su danas ovom čovjeku predali 2.000 eura i olakšali mu brigu.

“Molimo Svevišnjeg Tvorca, Gospodara Svemogućeg, da otkloni bolest onima koji su u svakodnevnoj borbi, da ozdrave i izbore se sa teškim iskušenjem. Istovremeno molimo Tvorca Vječnog da nas zaštiti od ljudskih spletki i pokaže nam najbolji put onako kako On to najbolje zna.” – izjavili su Humanitarci sa Buka.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79