Humanitarna akcija: Besplatne operacije za 12 slabovidne djece iz BiH

Specijalna bolnica Sveti vid iz Beogradaponudila se za besplatnim operacijama, i to za 12 predškolske djece sa slabovidnošću iz Bosne i Hercegovine. Inicijativa će trajati do februara 2025., s ciljem pružanja vrhunske hirurgije oka i liječenja dječije slabovidnosti.

Saradnja između OBN TV i bolnice Sveti vid rezultira humanitarnom inicijativom koja će omogućiti besplatne operacije za djecu koja se suočavaju s izazovima slabovidnosti.

Svaki mjesec, do februara 2025., planirano je operirati po jedno dijete u specijalnoj bolnici Sveti Vid, koja se ističe vrhunskom hirurgijom oka i posebno je prepoznatljiva po liječenju dječije slabovidnosti.

Bolnica Sveti Vid domaćin je nekoliko europskih hirurga nagrađivanih za svoj iznimni rad u području oftalmologije. Ova humanitarna akcija pruža priliku roditeljima slabovidne djece da iskoriste vrhunsku medicinsku skrb i omoguće svojoj djeci bolju viziju.

Roditelji slabovidne djece pozvani su da se jave na broj telefona specijalne bolnice Sveti Vid (+381 328 37 37; +381 69 328 37 37) kako bi iskoristili priliku za besplatne operacije. Ovaj poziv može predstavljati ključni korak prema sretnijem djetinjstvu za mnoge mališane.

Inicijativa bolnice predstavlja značajan doprinos poboljšanju vidne funkcije djece iz Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79