Humanitarna akcija: Prodaje se dres Edina Džeke! Početna cijena 150KM!

AUKCIJA DRESA EDINA DŽEKE‼️

Napadač Intera i kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokreće humanitarnu aukciju.

U to ime, na aukciju stavljamo potpisani dres Intera Edina Džeke, a u ovoj aukciji mogu učestvovati svi, ostavljanjem ponuda u komentare ovog posta.

Sav prihod od prodaje dresa ići će u Fond Udruženja Pomozi.ba „Sportisti za život“, kojeg su upravo i osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović, a iz kojeg smo tokom ove godine već podijelili 90.000 KM namjenskih sredstava za liječenje oboljelih bh. građana.

Pravila aukcije su jednostavna. Svi koji žele učestvovati u aukciji, sa svog ličnog profila, na kojem stoji isključivo ime i prezime (nećemo u obzir uzimati lažne profile), u komentaru mogu napisati ponudu za dres. Ukoliko neko premaši tu ponudu, ista osoba može ponovo staviti novu ponudu.

Aukcija će trajati do petka u 21 sat, nakon čega ćemo kontaktirati tri osobe sa najvećom ponudom i ostaviti im vrijeme do subote u 13 sati da potvrde svoju ponudu, nakon čega ćemo objaviti pobjednika aukcije za dres Edina Džeke.

Početna cijena dresa je 150 KM!

Imamo samo ono što damo! Sretno! Sažmi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79