Humanitarni bazar za malu Minju: Naše malo, bolesnoj djevojčici može značiti puno

Bijeljinci, ljudi velikog srca, uključili su se u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za teško oboljelu djevojčicu Minju Matić iz Kragujevca, koja boluje od spinalne atrofije mišića i za čije liječenje u inostranstvu je neophodno prikupiti oko 2,4 miliona dolara. U ovoj akciji do sada je prikupljena polovina neophodnih sredstava.

Bijeljinka Sanja Mićić članica je neformalne Facebook grupe u Bijeljini. Kaže da je Humanitarni bazar prilika da se uključe i građani Bijeljine u ovu humanitarnu akciju.

– Naše malo, bolesnoj djevojčici može značiti puno. Na bazaru će biti izložena garderoba, dječije igračke, kozmetika, prehrambeni artikli.

Građani će biti u prilici da ponuđene artikle kupe po povoljnim cijenama. Sva prikupljena sredstva uplatićemo na žiro – račun za liječenje bolesne djevojčice. Koliko smo saznali, neophodno je prikupiti značajna novčana sredstva, tako da je i ovaj humanitarni bazar prilika da se, na neki način, pomogne bolesnoj djevojčici – kaže Sanja Mićić za Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79