‘I dalje dobivam prijetnje, ali je policija odmah našla napadače’

Zasad ih je troje i jedan je dva dana ležao u pritvoru. Prijetnje su uglavnom da se meni spremi sprovod, moja djeca. Uglavnom preko lažnih profila, Instagrama, ali policija svejedno dolazi do njih, rekla je

Podrška nam znači puno iako je situacija jako teška i bolna. Presretne smo i ja i Lorena. Ona je ovo jako emotivno doživjela. Hvala svima, građanima Zadra, ljudima diljem Hrvatske, ljudima iz inozemstva. Hvala svima na ovolikoj podršci, jer da toga nije bilo, mislim da Lorena ne bi dobro prošla, rekla je Ana Gurlica, majka pretučene djevojke iz Zadra za Novu TV.

– Lorena je sve to dosta emotivno doživjela. Vidjela je sve prijateljice, izašlo je puno mladih ljudi, znanaca, školaraca i razrednika. Ona je sretna, vidjela je da su ljudi uz nju i ona želi dokazati svoju istinu – objasnila je Gurlica.

Istaknula je da, iako su na slučaj reagirali svi vodeći političari, od petka nema pomaka. Njezina kćer i dalje živi u strahu, tvrdi.

– Nadam se da će to završiti i da će Lorena nastaviti svoje školovanje i da će biti sve kako treba biti – dodala je. Ana Gurlica istaknula je i da vjeruje sutkinji kojoj je dodjeljen slučaj.

Na pitanje primaju li i dalje prijetnje, Gurlica je rekla da su su im ovih dana prijetili, no da su sve prijetnje odmah prijavljene policiji. Pohvalila je i reakcije policije jer su brzo pronašli počinitelje .

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments