I danas vakcinacija za cijeli region, objavljen broj juče vakcinisanih u Beogradu

Kako je juče najavio predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, na spisku za besplatnu vakcinaciju u Beogradu i Nišu ovog vikenda je 7.500 privrednika iz regiona.

Najveći broj prijavljenih je iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Crne Gore, rekao je Čadež koji je juče posjetio BelEkspo centar u Beogradu gdje su vakcinisani građani Srbije i regiona.

Zamjenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je da je juče na Beogradskom sajmu vakcinisano ukupno 6.446 građana, stranih i državljana Srbije.

“Vakcinu Astrazeneca primilo je 5.299 osoba od kojih su većina stranci”, rekao je Vesić za agenciju Beta, navodeći da je revakcinisano 1.147 osoba.

Direktor Kancelarije za e-Upravu Mihailo Jovanović pozvao je državljane susjednih zemalja koji nemaju zakazan termin za vakcinaciju, da ne dolaze u Srbiju, jer neće biti vakcinisani.

Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za imunizaciju protiv kovida 19 pozivanjem broja 0800 222 334, ali i preko portala e-Uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79