I medicinska sestra među 30 prostitutki: Pronađeni spiskovi klijenata, među njima poznati političari i biznismeni

Makroi uhapšeni zbog sumnje da su organizirali kriminalnu grupu koja je podvodila prostitutke imali su najmanje 30 djevojaka koje su radile za njih, otkrili su istražitelji.

Kako izvor Kurira iz istrage dodaje, za dvije kriminalne grupe koje su razbijene u utorak radile su studentice, ali i udate žene.

– Među njima su djevojke i žene različitih godina i profila, ima nezaposlenih, ali i zaposlenih, mlađih i starijih, a na spisku prostitutki je i jedna medicinska sestra – kaže izvor Kurira.

 

Palo pet djevojaka: Eskort dame tvrdile da su sekretarice

Online oglasi

Dvije seks-bande, kako kaže, predvodili su Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge djevojaka koje su bile u njihovom katalogu nudili su preporukama, ali i u online oglasima i putem specijaliziranih sajtova.

– Pronađeno je više od 200 objava u kojima se nude usluge djevojaka koje su radile za njih.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidencije o naplati, troškovima i mušterijama. Među uhapšenima su i sekretarice, vozači i osiguranje.

Prostitutke koje su radile za dvije kriminalne grupe razbijene u policijskoj akciji prije dva dana svoje usluge oglašavale su u online oglasima i na specijaliziranim sajtovima, a navodno je pronađeno čak 200 objava u kojima su one nudile seks.

– Među djevojkama koje su uhapšene nema onih koje su se bavile prostitucijom. Uhapšene su radile kao sekretarice, ugovarale vrijeme i mjesto sastanka, cijenu i organizirale prijevoz prostitutkama do stanova u kojima su se nalazile s klijentima. Prostitutke neće biti krivično gonjene, već bi kao svjedoci mogle biti saslušane u istrazi protiv makroa. U svesci u kojoj su se bilježili podaci o klijentima ima i imena političara. I oni bi, kao i djevojke, mogli biti pozvani da svjedoče – dodaje sagovornik Kurira.

Političari preko sekretarica ugovarali orgije: Posao se vodio i u Bosni

Pravila ponašanja

Istražitelji su otkrili i oglase putem kojih su se djevojke reklamirale.

– Uz fotografiju i „umjetničko ime“ djevojke stoji i detaljan opis – fizičke karakteristike poput boje kose, očiju, visina, težina, godine, imaju li tetovaže, depiliraju li se, imaju li pirsinge, ali i i šta je sa svakom od njih dozvoljeno raditi tokom seksa i koja je tarifa. Navodno je cijena po satu ovim djevojkama bila od 150 do 200 eura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79