I na ovom zarađuju: Izrađen najskuplji vizir na svijetu

Bilo je samo pitanje vremena kada će i zaštitne maske i viziri biti pretvoreni u statusni simbol, a s tim trendom započeo je Louis Vuitton.

Luksuzna modna kuća izbacuje vizire sa svojim prepoznatljivim monogramom te kožnim i zlatnim detaljima. Vizir se sastoji od elastične trake s monogramom koja se stavlja oko glave i od pomičnog štita. Štit je također obrubljen Vuittonovim monogramom, može se preokrenuti prema gore te se nositi kao šešir, a ujedno je i fotokromatski, što znači da tamni u doticaju sa svjetlošću.

Dio američkih medija prenio je informaciju da će koštati 970 dolara (nešto više od 1602 KM), no Business Insider piše da su iz Louisa Vuittona rekli da tačna cijena još uvijek nije određena.

Vizir bi se u prodaji trebao naći krajem oktombra, a već je izazvao raspravu na društvenim mrežama. “Takav možete naći za tri dolara u trgovinama”, “Ubijte me odmah”, “Hiljadu dolara za zaštitnu masku? Ok, samo dok svi vide logo…”, “Ovo je neprimjereno”, “Bešćutni ste”, pišu neki sad po društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79