I ovo BiH: Prodavao stolnjake pa varao građane za novac

Andrijano F. iz Gradiške osumnjičen je da je varao građane kojima se predstavljao kao prodavač stolnjaka te im uzimao novac.

Naime, njega je identifikovala policija u četvrtak i sumnjiči se za krivično djelo prevara.

On je uhapšen nakon prijave oštećenog koji je u policijskoj stanici Laktaši, rekao da mu je nepoznat muškarac došao u kuću te rekao da prodaje stolnjake.

“Muškarac mu je rekao da je poznavao i njegovu pokojnu suprugu te ga je oštećeni pustio u kuću. Iskusni prevarant prevario ga je i uzeo određenu količinu novca i šteta nije poznata jer je bila tu i činija u kojoj je oštećeni držao novac i sitni i krupniji te nije znao koliko je tačno bilo”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Istragom je policija došla do informacija koje ga sumnjiče i za još jednu prevaru početkom godine kada se takođe jednoj ženi predstavio kao prodavac stolnjaka i prevario je za novac.

“Takođe, A.F. se sumnjiči da je u januru tekuće godine, na području opštine Laktaši, počinilo još jedno krivično djelo prevare, na način da je prodavalo stolnjake, a potom od oštećenog uzeo novac od 200 evra za jedan stolnjak, ne vrativši kusur”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Oni su dodali da je u petak osumnjičeni bio u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi.

“O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, dodaju iz polocije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79