I u BiH vrijeme kao da je stalo: Ulice puste autobusi prazni: Šaljite nam fotografije kako je u vašem gradu!

U većini bh. gradova sve je zatihnulo.

lice su uglavnom puste. Tek pokojeg prolaznika ćete sresti u gradovima širom naše države. Fotografije koje su pred vama snimljene su danas u Vogošći u 13:30 sati.

Desetak penzionera u šetnji, autobuska stajališta su prazna. Graja je utihnula u dječijim parkovima. Nogometni stadion prazan. Prazna je i većina parking mjesta. Prodavnice uglavnom prazne.

Oni koji su došli kupuju uglavnom osnovne životne namirnice, voće i povrće. I ne zadržavaju se dugo.

Autobuski prijevoz koriste tek rijetki. Vozač jednog od prijevoznika kaže nam da je od jutros, otkako je u smjeni, u autobusu od Sutjeske do Vogošće, u tri vozne linije, imao samo po jednog putnika.

Izašao sam malo prošetati, ali evo nigdje nikoga. Ovako je bilo i u ratu. Ništa drugačije, vjerujte. Sve je pusto, zatihnulo – veli nam Hamza V., penzioner iz Vogošće i žali se kako nigdje ne može naći dezinfikaciono sredstvo za ruke.

Ma, obišao sam desetak radnji, nema nigdje. Našao u apoteci ali 21 KM, to mi je puno – veli on.

Ovako je jutros i u drugim gradovima, javljaju čitatelji portala Hayat.ba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79