I vlasnica kafane iza brave zbog prostitucije

Opštinski sud u Srebreniku odredio je jednomjesečni pritvor za Senadu Todorović (53) iz te opštine, te Adisu Dropić-Đorđević (34) iz Tuzle, a osumnjičene su za navođenje na prostituciju.

Senada i Adisa podvodile djevojke i uzimale pare za “usluge”

Sumnja se da je Todorovićeva od 2017. do kraja oktobra ove godine navodila i podsticala veći broj djevojaka da gostima njenog ugostiteljskog objekta na području Srebrenika pružaju se*sualne usluge za novac, u sobama u objektu ili na nekim drugim lokacijama.

“Kako se sumnja, dio novca uzimala je za sebe, a dio su zadržavale djevojke ili je takođe od gostiju ovih objekata direktno dobijala određene novčane iznose ili poklone za ove usluge”, saopšteno je u petak iz Kantonalnog tužilaštva TK, koje je predložilo da Todorovićevoj i Dropić-Đorđevićevoj bude određen pritvor.

Adisa Dropić-Đorđević je osumnjičena da je od juna do kraja oktobra ove godine vodila određene djevojke u ugostiteljski objekat kod Todorovićeve, koja ih je navodila da pružaju seksualne usluge gostima.

“Osumnjičena je takođe i da je sama navodila određeni broj djevojaka da jednom muškarcu na različitim lokacijama pružaju se*sualne usluge i od njega i djevojaka uzimala određene novčane iznose za ove usluge”, precizirano je u saopštenju iz Kantonalnog tužilaštva TK.

(FOTO) Elitna prostitucija cvjeta u BiH: Prodajom tijela obrću ogroman novac

Pripadnici Sektora kriminalističke policije su po nalogu Tužilaštva i naredbi Opšinskog suda Srebrenik pretresli ugostiteljski objekat Todorovićeve, kao i druge lokacije koje su koristile osumnjičene, nakon čega su one lišene slobode.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79