I za vikend problemi s isporukom vode: U ovim ulicama su najavljeni radovi

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija najavljeni su radovi na vodovodnoj mreži tokom vikenda i u ponedjeljak u brojnim sarajevskim ulicama.

U subotu, 29.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Omera Kovača, Muvedina Ramovića i Mehe Smajlovića.

U nedjelju, 30.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama Zmajevac i Mihrivode.

U ponedjeljak, 01.07.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Orahov brijeg, Azići, Grbavička, Humska, Braće Begić, Vlakovo, Boraca Zlatišta, Ablakovina, Antuna Branka Šimića, Reisa Fehima Spahe, Triglavska, Olovska, Radnička, Grdonj, Usorska, Bačići, Numan paše Ćuprilića, Humačka ploča, Behdžeta Mutevelića, Osik, Hendekuša, Mekote i Čauš.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments