Iako im porodica ne odobrava vezu, Draško Stanivuković i Tanja Savić ponovo zajedno?

Bosanskohercegovački političar Draško Stanivuković i srbijanska pjevačica Tanja Savić navodno su obnovili romansu.

Podsjetimo, u januaru ove godine se pisalo kako su Tanja i Draško u romansi i to u vrijeme dok je on navodno planirao vjenčanje sa tadašnjom djevojkom Kristinom Beronjom. Navodno ga je Beronja zbog afere s popularnom pjevačicom i ostavila.

Kada je u medije izašla informacija o aferi Draška i Tanje, njih dvoje su već raskinuli zbog navodnog njegovog nevjerstva, piše portal Kurir.rs.

Porodici Stanivuković ne želi prihvatiti ljubavnu vezu Draška i Tanje Savić

Isti izvor tvrdi kako je Tanja ovih dana Drašku prešla preko svega, pa i preko njegove ljetne afere s pjevačicom i rijaliti zvijezdom Kijom Kockar.

Kurir je došao u posjed fotografije za koju taj list tvrdi da je nastala prije svega nekoliko dana i dokazuje da su se Draško i Tanja pomirili.

“Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubijedio i da se ponovo sastanu. Iako je bila odlučna da ostane pri svome, Tanjini prijatelji su znali da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako dopada, prijatno joj je u njegovom društvu, a znajući da je on jako šarmantan i ubjedljiv, vjerovali su da će obnoviti romansu”, prenosi izvor iz Srbije.

“Nakon dugog razgovora i ubjeđivanja, odlučila je da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je bio jako galantan, vodio je pjevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vrijeme provodili i sa njegovim prijateljima”, dodaje se.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79