Ibro Berilo za CH: “Svoj odgovor Općina je dostavila Kantonu Sarajevo”

Nakon što je redakcija portala Crna-Hronika odbjavila tekst koji je 17.4.2019-te godine iznijela na Skupštini Kantona Sarajevo Jasna Duraković, oglasio se i Ibro Berilo, načelnik Općine Trnovo.

“Na koji način i u koliko slučajeva je od strane općina na teritoriji Kantona Sarajevo vršena prodaja – raspolaganje trećim licima”.

U prilogu akt Općine – odgovor na zastupničko pitanje, kao i dostavnica da je isti dostavljen na adresu Skupštine Kantona Sarajevo 13.05.2019. godine.

Šaljemo gore navedeno kao odgovor na članak objavljen na Vašem portalu, Crna hronika BiH – “Pročitajte poslaničko pitanje na koje političari ne žele odgovoriti!”.

 

Načelnik Trnova Ibro Berilo je rođen 1961. godine u Lukavcu, mjestu kod Trnova gdje trenutno živi sa suprugom Saimom. Ima sinove Mirzeta i Merima. Završio je Višu pedagošku akademiju u Mostaru 1984. godine. Berilo je tokom svoje političke karijere bio član tri stranke.

Pročitajte poslaničko pitanje na koje političari ne žele odgovoriti!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79