Idem na sahranu žene koja mi je likvidirala pa zacementirala sina u beton: “Žalim za njom”

 

Uvijek nas je lagala. Kad god sam pitala javlja li se, ona je odgovarala da se javlja. A ona ga je spakovala sa ljubavnikom.

Ovako za “Novosti” navodi Ružica, majka Ivana Stojanovića čije je tijelo pronađeno jučer u kući kod Leskovca u Srbiji, na dan sahrane njegove žene Biljane Stojanović (38), čije je tijelo pronađeno u ponedeljak uvečer i za koju se sada sumnja da ga je ubila i to još prije tri godine, a potom njegovo tijelo zabetonirala!

Kako za “Novosti” navode Ivanovi roditelji, Biljana ih je tri godine lagala da joj se Ivan javlja iz Rusije, gdje je, navodno, radio.

– Djeca nisu mogla ništa da kažu – kaže Ivanova majka Ružica.

Ljubavnik sve priznao: Ovo je žena koja je ubila, pa zabetonirala tijelo muža u kući

Nabijen u bure

Oni kažu da su pored Ivana i Nenada imali još jednog sina koji je preminuo kad je imao četiri godine.

– Ja sam jednog sina od četiri godine sahranila. Jučer idem na sahranu, ja je žalim, a moj sin mrtav, da dočeka da mu koske sahranjujem – jeca Ivanova majka, pišu Novosti.

Zašto Ivan nije mogao tako dugo da im se javi, kažu, shvatili su tek jučer.

– Nikad nam se nije javio. Ona je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, kao ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen, to se tek sad otkrilo. Njene sestre su nas toliko napadale što se Ivan ne javlja, što se djeci ne javi, što ne dolazi… nije ni mogao da se javi iz bureta – kaže Ivanov otac:

– Prije tri godine Ivan je otišao za Rusiju. Od tada nismo čuli ništa od njega. Jedino je snaha uvuhek govorila da joj se javlja, stigao je, svaki mjesec, sve dobro, sve u redu. Kad odemo kod nje, ona ga kao pozove, ode u drugu sobu i izmisli neki razlog zašto ne može sad da priča kako bi izbjegao razgovor.”

Sinu se činilo sumnjivo

Ivanovo tijelo je pronašao brat zabetonirano.

U podrumu pronađeno tijelo muškarca zaliveno u beton

– Ima jedna prostorija gdje su bile krave, on je ušao u tu prostoriju, po betonu je bila neka plava boja i par kapi. Izgledalo je kao da je neko otrovao. Ona je nađena u jastuku, nije imala ožiljke, rađena je obdukcija. Sinu se učinilo sumnjivo, ušao je u tu prostoriju pregledao je. Mi poznajemo taj prostor. Vidio je nešto sazidano, previše je dobro bilo maskirano, pa šuške preko, a kad je prišao, malo su prekopali i izašla je lobanja – kažu Ivanovi roditelji.

– Njene sestre su proklinjale mog sina. Ja tad kažem: “Kako se ne javlja tri godine, možda ni on nije živ – – navodi Jovan:

“Sin je provjerio izlaske iz zemlje, i nije bilo evidencije da je te godine Ivan napustio zemlju i otišao za Rusiju. Poslije njene sahrane razmišljali smo da raspišemo potjernicu za njim.

Ivanova mama je dodala i da je najstarija kćerka našla Ivanov pasoš i torbicu, što je upućivalo na to da nije otišao za Rusiju.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79